Navision-ekspert med supportfunktion

 

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med traditioner og passion dybt forankret i et unikt design og sublimt håndværk. Som en af Skandinaviens førende virksomheder inden for high-end smykker søger vi en intern NAV-ekspert til vores hovedkontor i Hellerup.

 


STILLINGEN
Du vil indgå i en mindre IT-afdeling, som på hovedkontoret løser opgaver i forbindelse med egne produktioner, butiksdrift og interne systemer. Virksomheden gik live på NAV 2016 i efteråret, og du vil få en væsentlig rolle i fase 2 og 3 af NAV-implementeringen, hvor man, udover en række større projekter, også har fokus på optimeringsopgaver.

Du vil få det faglige ansvar for virksomhedens NAV-løsning og vil indgå i et tæt samarbejde med husets eksterne leverandører. Du vil deltage og få ansvar for en række NAV-relaterede projekter, eksempelvis POS-løsning og håndterminaler til butikker. Din unikke indsigt i NAV 2016 kunne også bruges på at høste de forretningsmæssige gevinster af en standardiseret platform.


Du trives med at inspirere kollegaer med mulighederne i NAV og ville finde det interessant at afholde workshops med gennemgang af relevante emner og optimeringsmuligheder.  


Stillingen er bred og omfatter også IT-infrastruktur og bruger-support, generel bruger-support på pc/Mac samt vedligehold og implementering af IT-infrastruktur baseret på Windows, Cisco og VMware. Du vil få ansvaret for supporthenvendelser og for at følge op på udbedring af fejl og mangler.


Det er afgørende, at dokumentationen hele tiden er fuldt opdateret, og du må derfor forvente at bruge tid på dokumentation. IT-afdelingen har løbende koordineringsopgaver, og du vil sørge for at koordinere en række opgaver, som løses af vores outsourcing-partner – typisk i forbindelse med brugeroprettelse, computer-installation, server-oprettelser og andre infrastrukturopgaver.

Rejseaktivitet kan forekomme i begrænset omfang.

Sikre at alle IT-værktøjer fungerer optimalt og er let tilgængelige

Support af pc´ere, printere, projektorer, tv, wifi, iPads, iPhones, mv.

Vedligeholdelse og udvikling af ITSM-systemet, SysAid

Hjælp og rådgivning til medarbejderne på et højt professionelt – men let forståeligt – serviceniveau


DIN ROLLE OG PROFIL
Du har en IT-uddannelse eller IT–relateret baggrund og minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er dog dine IT-kompetencer og naturlige flair for moderne teknologi. Du arbejder selvstændigt og har stor erfaring med Navision-forståelse og programmering, samt generel brugersupport.  Som person tænker du løsningsorienteret og forstår vigtigheden af effektive hurtige beslutninger, som relaterer sig til vores IT-strategi.

Du har stor erfaring med Mac OSx, Windows 7/10 og Office 365/2016 og brug af produkter fra Apple. Erfaring med ITSM-systemer eks. SysAid, er en fordel.PERSONLIGE KARAKTERISTIKA
Du er selvstændig og har let ved at danne dig et overblik. Du vil være i stand til at forstå hele koncernens IT-strategi – både på kort og langt sigt. Derudover betragter du dig selv som en struktureret arbejdskraft med en god ordenssans. Socialt er du venlig, imødekommende og udadvendt. Du sætter en dyd i at yde alle en god service og hjælpe dem på bedste vis. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt, IT-fagligt niveau.


Vi ansætter på baggrund af husets fundamentale værdier for, hvad der udgør en succesfuld organisation. Vores medarbejdere har en passioneret, dedikeret og fleksibel holdning til arbejdet, hvor løsningerne lever op til de overordnede mål for vores virksomhed.

 


ANSØGNING OG CV
Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com.

Alle forespørgsler behandles fortroligt og jobopslaget er aktivt, så længe processen er i gang.

 

 

We use cookies

 

Cookies are necessary to get the website to work, but they also provide info on how you use our site, so we can improve it for you and for others.