INTERN IT-SUPPORTER

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion dybt forankret i et

unikt design og håndværk. Som en af Skandinaviens førende virksomheder inden for luksusprodukter

og fine smykker søger vi en intern IT-supporter (fuldtid) til vores afdeling i Hellerup.

 

Stillingen

Som supporter skal du tage dig af brugernes daglige problemer. Du skal have en god forståelse for brugernes behov samt problemstillinger og kunne vurdere opgaver ud fra et brugersynspunkt.

Systematisk fejlsøgning og opdateringer i både soft- og hardware samt opsætning og installation af nødvendigt IT-udstyr/hardware vil også være nogle af dine opgaver.

Som it-supporter får du konkret ansvar for supporthenvendelser og for at opsamle og følge op på udbedring af fejl og mangler.

 

Du vil indgå som et vigtigt led i et mindre team. Stillingen er bred og omfatter IT infrastruktur-opgaver, generel bruger support på Pc/Mac samt vedligehold og implementering af IT infrastruktur baseret på Windows, Windows Server og VMware. Der vil på sigt blive flere opgaver i forbindelse med vores BI (Qlikview).

 

Du vil også skulle bruge tid på dokumentation, da det er meget vigtigt at dokumentationen hele tiden er fuldt opdateret. Ligeledes skal du koordinere en række opgaver som løses af vores outsourcing partner, det vil f.eks. være i forbindelse med brugeroprettelse, computer installation, server oprettelser og andre infrastrukturopgaver, hvor opgaven i IT-afdelingen typisk er koordinering.

 

Primære opgaver:

* Sikre at alle IT-værktøjer fungerer optimalt og er let tilgængelige

* Support af pc´ere, printere, projektorer, tv, wifi, iPads, iPhones, mv.

* Vedligeholdelse og udvikling af ITSM-systemet, SysAid og ERP (Navision / Dynamics 365 Business Central)

* Give hjælp og rådgivning til medarbejderne på et højt professionelt serviceniveau

* Support af vores IP-telefoni system.

 

Din rolle og profil

Du er nyuddannet fra fx en IT-support uddannelse eller har 1-3 års erfaring fra lignende stilling. Det vigtigste er dog dine IT-kompetencer og naturlige flair for moderne teknologi. Du er selvstændig og har erfaring med bruger- og teknisk service.  Som person tænker du løsningsorienteret og forstår vigtigheden af effektive hurtige beslutninger, som relaterer sig til vores IT-strategi.

 

Du er ekspert i Mac OSx, Windows 10 og Office 365/2016 og brugen af Apples produkter. Erfaring med Navision (Business Central), BI og ITSM-systemet SysAid, er en fordel.

 

Rejseaktivitet kan forekomme i begrænset omfang.

 

Personlige karakteristika

Du er selvstændig med et godt overblik og er i stand til at forstå hele koncernens IT-strategi på kort og langt sigt. Derudover ser du dig selv som struktureret med en god ordenssans. Over for dine kollegaer er du venlig, imødekommende og udadvendt og sætter en dyd i at give alle en god service og hjælpe dem på bedste vis.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

 

Vi ansætter på baggrund af OLE LYNGGAARD COPENHAGENS fundamentale værdier for hvad der udgør en succesfuld organisation med medarbejdere der reflekterer en passioneret, dedikeret og fleksibel holdning til arbejdet, hvor løsningerne lever op til de overordnede mål for vores virksomhed.

 

Ansøgning og CV

Venligst send din ansøgning via følgende link: https://portal.lessor.dk/ats/ats.html#/OLC/postings/9

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR på tlf. 3946 0304 eller sende os en mail på job@olelynggaard.dk

For yderligere information se www.olelynggaard.com.

 

Alle forespørgsler behandles fortroligt og jobbet er aktivt så længe vi er i gang med processen.

 

We use cookies

 

By continuing to browse or by clicking “Accept” you agree to the storing of first- and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. Read privacy policy