VISUAL MERCHANDISER

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med traditioner og passion dybt forankret i et unikt design og sublimt håndværk. Som en af Skandinaviens førende virksomheder inden for high-end smykker og med mere end 250 forhandlere og 6 flagship butikker, er virksomheden i fortsat vækst. Vi søger vi en Whole Sale Visual Merchandiser, som skal drive og implementere OLE LYNGGAARD COPENHAGEN visuelle udtryk hos vores forhandlere.

 

STILLINGEN

Stillingen som Visual Merchandiser er en funktion i Salg & Marketing med reference til VMSDM og i tæt samarbejde med det øvrige VM team og den samlede salgsorganisation. Med din erfaring inden for VM vil du bidrage til den samlede marketing aktivitet, salg ud af butik og den visuelle slutkundeoplevelse hos OLE LYNGGAARD COPENHAGEN Whole Sale forhandlere.


Du vil bl.a. være ansvarlig for at:

Sikre den daglige drift og kommunikation af VM hos vores forhandlere

Implementering og eksekvering af det visuelle koncept hos vores forhandlere via jævnlige besøg og i direkte kontakt med sælgerne på de enkelte markeder

Sikre at de VM materialer der udvikles og sendes ud bliver brugt optimalt og implementeret hos forhandlerne

Løbende udvikling og vedligeholdelse af VM guidelines

Træning af ambassadører i VM, implementering af kampagner og konkurrencer

 

Stillingen er til vores hovedkontor i Hellerup, og der skal påregnes ca. 60 – 70 rejsedage om året, ligesom stor fleksibilitet er påkrævet i dette job.

 

KVALIFIKATIONER

Erfaring fra lignende job, gerne 4-5 år. Du kan være uddannet Visual Merchandiser, eller dekoratør, gerne kombineret med salgserfaring fra branchen.

Visuel skarp og øje for detaljen

Du er flydende i Dansk og Engelsk, de skandinaviske sprog og tysk er et plus

Erfaring med InDesign er en fordel

 

PROFIL

Som ambassadør for OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er du udadvendt og professionel i mødet med vores forhandlere. Dertil er du:

Relationsskabende og udadvendt

Stærk formidler og koordinator

Struktureret og løsningsorienteret

Omstillingsparat

Vi tilbyder et spændende og varierende job i en passioneret og dynamisk familiedrevet virksomhed. Du vil i denne stilling få mulighed for at vokse med jobbet og udvikle dig indenfor Visual Merchandising.

 

ANSØGNING OG CV

Send venligst ansøgning og CV med foto til job@olelynggaard.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på job@olelynggaard.dk. For yderligere information se www.olelynggaard.com. Alle forespørgsler behandles fortroligt og jobopslaget er aktivt, så længe processen er i gang.

 

 

 

We use cookies

 

By continuing to browse or by clicking “Accept” you agree to the storing of first- and third-party cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. Read privacy policy